Nyhetsarkiv

NYHETSARKIV

Målning av det grå planket


Som ni kanske noterat har TPM påbörjat med grundarbetet och börjat tvätta det går planket.  De hade missat att informera oss när de skulle komma igång med arbetet men nu har jag ringt dem och fått följande grova plan:

V.22: Tvätt av plank

V.22-23: Byte av ruttet virke

V23-25: Målning

För att underlätta arbetet så ombeds samtliga boende att ta bort ev prydnader, spaljeer eller annat som är uppsatt på eller står vid planket från sina resp. delar av planket. Andra växter etc. kommer de att försöka ”böja ut” mha rep så de kommer åt bakom dessa. De kunde inte lova att några växter inte skadas men de ska vara så försiktiga som möjligt.

 

Har ni ev frågor , kontakta mig (Mats H.) på 070-7951382

Med vänlig hälsning //Styrelsen


Datum för höstens städdag 2020 är fastställd

Höststädning är beslutad till Söndag den 25 oktober kl 10.00-13.00.


Det röda staketet är målat och restaurerat under hösten 2019

Sommarens/hösten 2019 stora aktivitet är genomförd. Hela det röda staketet är blästrat/slipat och sedan ommålat med en ny typ av färg (inte samma som tidigare). Denna färg skall vara tåligare och motstå vädret bättre. I samband med målningen byttes även dåliga trädelar ut. Målarfirman lovar 10 års hållbarhet.

Ny pump och bättre tryck för dricksvattnet

Under vecka 7 byttes hela pumpanläggningen i garaget ut för vårt dricksvatten. Dvs både motor, pump och trycktank. Denna utrustning hade gjort sitt efter 12 års slit. Nu skall vattenryck vara återställt i föreningen.